Sprekers

Maak kennis met onze top sprekers.

Ze kunnen niet wachten om met jullie hun verhaal, kennis en ervaring te delen en jullie vragen te beantwoorden.

Spreker Gary Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk | CEO Vaynermedia

Being Human in Business

Gary Vaynerchuk is een serieel ondernemer. Momenteel is hij CEO en medeoprichter van VaynerMedia, een full-service digitaal bureau dat Fortune 500-klanten bedienen. In de afgelopen jaren groeide VaynerMedia van 20 naar meer dan 1000 medewerkers. Zij werken in vijf verschillende kantoren over de hele wereld. Gedurende die periode was het behouden van de bedrijfscultuur en een human based bedrijf altijd de eerste prioriteit voor Gary. Hij gelooft dat een sterke interne cultuur de sleutel is tot het succes van een bedrijf.

Naast succesvol zakenman is Gary ook een populaire spreker én een New York Times-bestsellerauteur (vijf keer!). In november dit jaar komt zijn 6de boek uit: Twelve and a Half: Leveraging the Emotional Ingredients Necessary for Business Success

Tijdens dit event staat er een extra lange live Q&A op het programma waar jij de kans krijgt om je vraag direct aan Gary te stellen.

Gary is niet fysiek aanwezig op locatie.

Spreker Claude Silver

Claude Silver | Chief Heart Officer Vaynermedia

Empathie in business

Coachen, teambuilding en het maximaliseren van prestaties. Dat waren slechts enkele vaardigheden die Claude Silver leerde toen ze een surf company in San Francisco leidde. Tegenwoordig zet ze die vaardigheden in een heel andere setting in.

Als Chief Heart Officer van VaynerMedia staat Claude bekend om haar bijzonder menselijke benadering. Ze ontdekt de potentie van werknemers door oprecht verbinding met ze te maken, een werkcultuur te bevorderen waarin iedereen meedoet, doelgerichte teams te versterken en de hele organisatie aan te steken met haar optimisme.

In de dertig jaren durende carrière van Claude had ze diverse leidinggevende posities bij grote reclame- en consultancybureaus.

De kennis en ervaring die ze daar opdeed verwerkt ze in haar keynote. Ze deelt met je hoe verbinding, vertrouwen en empathie bijdragen aan een geweldige bedrijfscultuur, die leidt tot een succesvol bedrijf.

Claude is niet fysiek aanwezig op locatie.

Spreker Marco van Onzen

Marco van Onzen | Co-founder sound & solid

Organisator – Celebrate Your Happiness

Stressvol werk in de financiële sector, weekenden doorhalen en vakanties doorwerken, tot zonsopgang feesten en maandag nog vermoeider beginnen dan dat hij op vrijdag het kantoor verliet. ‘Liever drinken dan denken’ is zijn motto. Marco leeft een gemiddeld millenniumleven. Ondersteund door geluk shots op korte termijn, zoals tequila. Veel tequila.

Alles verandert in 2017. Marco woont een evenement bij waar Mo Gawdat zijn levensverhaal deelt en is oprecht en diep geïnspireerd door de missie van Mo. De volgende dag begint hij te lezen. Hij verslindt een enorme hoeveelheid boeken over geluk en zijn fascinatie voor dit onderwerp groeit. Dingen beginnen te veranderen in zijn leven. Elke dag zet hij een piepklein stapje. Maar al die stapjes samen maken een enorm verschil.

In 2019 verandert zijn leven opnieuw. Hij ontmoet zijn levens- en businesspartner Sofie Sun, die zijn passie op gebied van geluk deelt. Samen maken ze de wereld een mooiere plek, door zich in te zetten om mensen gelukkiger te maken. Op het werk én privé.

In de talkshow deelt hij, samen met zijn life- en businesspartner Sofie Sun, hun geheimen met jou, zodat jij jouw business kan runnen vanuit authenticiteit, menselijkheid en happiness.

Spreker Yuan Sun

Yuan Sun | Happiness Mentor | Co-founder sound & solid

Talk- Celebrate Your Happiness

Yuan Sun (1986-, China) komt in 2007 voor haar studie naar Nederland en daar is ze blijven wonen. Ze studeert aan de Universiteit Leiden en behaalt in 2010 haar masterdiploma in Nederlandse letterkunde. In de afgelopen tien jaar vertaalt ze meer dan 100 boeken van het Nederlands naar het Chinees.

Yuan is gefascineerd door het onderwerp geluk, vooral werkgeluk. Daarom richt ze in 2018 haar eigen bedrijf Build Your Happiness op. Deze duizendpoot werkt ook als organisatiecoach, waarbij ze zich richt op betrokkenheid en werkgeluk. Van 2019 tot 2020 is ze interim Chief Happiness Officer bij ABN AMRO.

Haar missie is om organisaties te helpen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, zodat iedereen kan zijn wie hij of zij werkelijk is. Volgens haar is dát de basis om gelukkig op je werk te zijn.

In de talkshow deelt ze, samen met haar life- en businesspartner Marco van Onzen, hun geheimen met jou, zodat jij jouw business kan runnen vanuit authenticiteit, menselijkheid en happiness.

Spreker Dennis van Soest

Dennis van Soest | Global People Development & Sales Enablement Leader – Mambu

Zingeving in business

Dennis van Soest heeft een passie voor alles wat te maken heeft met verkoop, leiderschap en medewerkersbetrokkenheid. Elke dag helpt hij mensen om zichzelf uit te dagen, zodat ze een nóg zinvoller leven leiden.

Dennis is verkoop-, leiderschaps- en life coach en hij werkt als Global People Development & Sales Enablement Leader voor Mambu. Vanuit zijn eigen bedrijf Tristate Coaching geeft hij individuele coaching op gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Hij coacht ook bedrijven bij bedrijfsgroei, door middel van medewerkersbetrokkenheid en leiderschapsontwikkeling.

Gedurende zijn loopbaan deed Dennis veel ervaring op in verkoop-, bedrijfsontwikkeling- en leiderschapsrollen bij bedrijven als HP, Sun en Oracle.
Hij houdt ervan om te delen, betrokken te zijn, te spreken en een leven lang te leren.

In zijn keynote vertelt Dennis je hoe je meer kan bereiken vanuit zingeving, terwijl je en/ of je organisatie op een duurzame manier blijft groeien.

Spreker Wencke Ester Lorber

Wencke Ester-Lorber | Commercial Director Great Place To Work

Vertrouwen in business

Wencke bekleedde eerst verschillende commerciële functies bij diverse mediabedrijven. Nu is ze Commercieel Directeur van Great Place To Work.

Het creëren van psychologische veiligheid op de werkvloer is één van de belangrijkste taken van een werkgever. Daarvan is Wencke overtuigd. Het resultaat is dat iedereen binnen de organisatie zichzelf kan zijn. Ongeacht kleur, geslacht of rol. En dat ze alleen dán kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie. Om dit resultaat te bereiken heb je een stevig fundament van vertrouwen nodig.

Wencke praat graag met organisaties die met gepassioneerde medewerkers willen werken. En die verhalen deelt ze graag met je. Je leert van haar hoe vertrouwen in de praktijk werkt, op basis van haar ervaringen in de meest optimale werkculturen. En ze onthult het geheim van de meest succesvolle bedrijven die deze culturen creëren én behouden.

Spreker Gerrit Brouwer

Gerrit Brouwer | Medeoprichter & voormalig CEO Appical

Kwetsbaarheid & veerkracht in business

Gerrit Brouwer was tot kortgeleden cultuurexpert en Chief Growth Officer van CompanyMatch, een aanbieder van recruitmenttechnologie en marktleider in het beoordelen van cultuuradditieven. Met zijn positieve mindset, gedrevenheid en vermogen om teams te voeden en te leiden was Gerrit verantwoordelijk voor de verdere groei en uitbreiding van CompanyMatch naar de EU en de buitenlandse markt.

Gerrit heeft een afwisselende carrière, met zijn dienst bij de Royal Marines en carrière bij toonaangevende bedrijven zoals Royal Dutch Shell en Rabobank. Na zijn bedrijfscarrière verdiepte hij zich in HR-tech en was hij actief betrokken bij een aantal startups. Hij was de medeoprichter en CEO van Appical, een pre- en onboarding-app, die een absolute gamechanger in de HR-wereld werd.

Als gepassioneerde schrijver schrijft Gerrit ook over de ‘kritieke momenten van mislukking in het leven’, waarbij hij angst, tegenslagen en teleurstelling ‘omtovert’ in geluk. En of dat niet genoeg is, is hij ook nog adjunct-hoogleraar. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag met jonge aspirant-ondernemers van de Stenden Hogeschool.

En natuurlijk ook met jou. In zijn keynote vertelt Gerrit hoe kwetsbaarheid en veerkracht bijdraagt ​​aan een geweldige bedrijfscultuur, je branding en een succesvol bedrijf.

Spreker Nancy Beers

Nancy Beers | Founder Happy Game Changers

Spelen in business

Nancy Beers staat bekend als de Happy Game Changer. En eindelijk heeft ze ontdekt wat ze wil zijn nu ze groot is. Met een achtergrond in de IT, het lesgeven, de muziek, gamification en alles rondom Agile is ze een alleskunner geworden, die innovatie aanwakkert, creativiteit stimuleert en die houdt van een beetje gekkigheid. En wij houden van haar.

Nancy’s missie: verander de wereld, één spel tegelijk.

In haar play sessie neemt Nancy je mee om de kracht van spelen te ervaren.

Wat je kunt verwachten: veel energie en spelvormen die je morgen al in de praktijk kan toepassen. Gebruik ze bijvoorbeeld om meer fysieke ervaringen te creëren tijdens je volgende online vergadering met je collega’s, klanten en/of samenwerkingspartners.

Let’s do it! Play hard, play hard!

Spreker David Chislett

David Chislett | Chief Activator

Energizer in business

Hij is geboren in Engeland en getogen in Zuid-Afrika. Nu woont hij in Nederland. Overal en nergens is zijn thuis.

David is een gepubliceerde auteur, dichter, muzikant en artiest. Daarnaast is David al ruim 25 jaar ondernemer, creativiteit is hetgeen dat al zijn werk met elkaar verbindt.

David weet dat creatieve mensen betere probleemoplossers zijn, waardoor ze productiever, effectiever en meer betrokken worden. Kortom, creativiteit helpt ons om de beste versie van onszelf naar boven te halen. Daarom is hij gepassioneerd om individuen, teams en bedrijven te helpen, door middel van het inzetten van hun creativiteit, op een pragmatische en praktische manier.

Hij is altijd nieuwsgierig en stelt graag vragen die met ‘waarom’ en ‘hoe’ beginnen? Dankzij zijn carrière en levenservaring wil David niets anders dan verschillende werelden met elkaar verbinden.

Ned Specktor

Ned Specktor | Founder at Happy Monday

Opening act!

Ned Specktor spent the first six years of his career working at a talent Agency called Creative Artists Agency in Beverly Hills, CA.

He worked his way up from the mailroom, working for the president of the agency Richard Lovett and was an integral part of the CAA Sports launch. He then went on to help manage the Jonas Brothers and Demi Lovato. Following that, he built a multimillion-dollar book of branded merchandise business including working with clients like the Grammys, Facebook, and SoulCycle.

Ned most recently founded Happy Monday, a company focused on helping you THRIVE, by sharing life and business tools, tips and strategies through social media, one on one coaching, and live events.

Ned is so passionate about helping the world thrive and so he put together a motivational musical to help deliver life tools through song and dance. This is not a keynote, it’s a concert and Ned will be performing these songs to get you singing, dancing, smiling, and living your best life!

Ned is niet fysiek aanwezig op locatie.

Buffi Dubermans

Buffi Duberman | English communication coach

Our wonderful host

Buffi Duberman is de Personal English Coach van artiesten als Wouter Hamel, Racoon, Jacqueline Govaert, Tim Knol en Within Temptation. Daarnaast staan er diverse topacteurs, politici en CEO’s in haar klantenportfolio. Ook is ze een officiële TEDx-sprekercoach. Buffi’s missie is om ervoor te zorgen dat niemand ooit weer zegt: ”I feel myself at home”.

Buffi is in New York geboren. In 1991 verhuist ze voor de liefde naar Den Bosch. Daar werkt ze de afgelopen 25 jaar met hart en ziel aan het verbeteren en veranderen van de manier waarop Nederlanders Engels leren. En nu is ze de bekendste coach Engels van Nederland.

Buffi’s passie, eerlijkheid en humor komen tot uiting in alles wat ze doet. Ze is een rulebreaker, een gamechanger en een communicatiefee die je laat schateren, keihard laat werken, heel veel leert en die je huiswerk geeft met een knuffel!

Exclusieve masterclasses

Speciaal voor interactieve en VIP ticket houders. Toegang tot 10 exclusieve on-demand masterclasses.

Bruce Daisley

Bruce Daisley | voormalig Vice President | Twitter EMEA

Keynote: Herontdek het plezier in je werk.

Bruce is een bestsellerauteur en technologieleider uit het Verenigde Koninkrijk. Hij wordt beschouwd als één van de meest gerespecteerde opinieleiders op het gebied van werkcultuur en de toekomst van werk. Zijn publicaties verschenen in de Washington Post, Harvard Business Review, Wall Street Journal en The Guardian.

Zijn boek The Joy of Work is de bestverkochte hardback van 2019 in het Verenigd Koninkrijk. Deze internationale bestseller is bovendien in 14 talen vertaald. Eerder runt Bruce meer dan een decennium Twitter en YouTube (bij Google) voor Europa. Toen hij Twitter verliet, was hij de hoogste leider van Twitter buiten de VS.

Bruce is ook de host van de Apple # 1 Business Chart-podcast Eat Sleep Work Repeat over werkcultuur. Momenteel besteedt hij zijn tijd aan de toekomst van de cultuur op de werkvloer.

In zijn masterclass deelt Bruce Daisley enkele lessen uit de meest optimale werkculturen met je. Hij onthult het geheim hoe de meest succesvolle bedrijven die culturen behouden. Zelfs zonder kantoor.

Spreker Simone Heijhoff

Simone Heijhoff | Corporate Mindfulness and Emotional Intelligence Trainer & Consultant

Masterclass: People skills for life and business

Simone heeft een zakelijke achtergrond met 15 jaar in commerciële, strategische en leidinggevende functies. Na een persoonlijk keerpunt in haar leven startte ze haar eigen bedrijf waarin ze mindfulness, emotionele intelligentie en (persoonlijk) leiderschap doceerde aan leiders, professionals en ondernemers.

Ze is gepassioneerd door mensenvaardigheden en gelooft dat authentieke leiders en toekomstgerichte organisaties een groot verschil zullen maken in de belangrijke tijden waarin we nu leven.

Haar studies omvatten onder meer certificering in ‘The Search Inside Yourself’ -programma, een programma voor emotionele intelligentie dat werd geboren bij Google en docent werd in de Wim Hof-methode (The Iceman).

Als een sterk gelovige dat het allemaal van binnenuit begint, zal ze het belang van zelfbewustzijn en het creëren van verbinding benadrukken als belangrijke fundamentele vaardigheden van mensen voor het leven en het bedrijfsleven. Ze zal zeer praktische tips en oefeningen delen die meer menselijkheid in ons leven en werk brengen.

Spreker Nic Marks

Nic Marks | Statistician and Founder of Friday Pulse

Masterclass: Measuring what matters – the impact of the pandemic on happiness at work

Nic werd ooit omschreven als een ‘statisticus met een ziel‘ vanwege zijn ongebruikelijke combinatie van ‘harde’ statistische vaardigheden en ‘zachte’ mensenvaardigheden.

Hij werkt al meer dan 25 jaar op het gebied van geluk, welzijn en kwaliteit van leven met een bijzondere nadruk op meten en het creëren van positieve verandering.

In 2008 creëerden Nic en zijn collega’s de Five Ways to Wellbeing voor het Britse overheidsbureau voor wetenschap. Ontworpen om het mentale gezondheidsequivalent te zijn van vijf groenten en fruit per dag. Op grote schaal word het gebruikt in de UK en wereldwijd als kader voor het bevorderen van positieve mentale gezondheid.

in 2010 gaf hij een TED-talk over zijn werk, die nu meer dan 2,5 miljoen keer is bekeken.

Nic past zijn creatieve denkwijze sinds 2012 toe binnen organisaties. Hij is de oprichter van Friday Pulse en heeft met meer dan 1.000 organisaties en teams gewerkt om hun werkgeluk te meten en te verbeteren.

Spreker Bwerani

Bwerani Alvares | Founder & CEO Motivated Minds

Masterclass: De drie pilaren van werkgeluk en hoe je ze toepast

Bwerani heeft in de afgelopen 5 jaar bij diverse organisaties gewerkt als coach en heeft in 2019 het coachbureau en platform Motivated Minds opgericht en is hij de bedenker van het Workfulness Model.

In 2013 verloor Bwerani een van zijn beste vrienden. Dit zette te transformatie van marketingmanager naar coach in gang. Ook al was het een mooi en intiem afscheid, de vraag wat geluk en succes werkelijk is bleef door de situatie onbeantwoord. Na dit verlies is Bwerani zich gaan verdiepen in wat de elementen van een gelukkig en succesvol (werk)leven zijn.

Als gecertificeerd NLP coach, trainer en keynote spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, emotie en succes helpt Bwerani voornamelijk bij het behalen van werk/teamdoelstellingen (agile werken), bij het versterken en/of ontwikkelen van talenten en leidinggevende vaardigheden, het aanwakkeren van persoonlijk leiderschap op de werkvloer, en thema’s zoals accountabillity en diversiteit & inclusiviteit.

Favoriete quote: “Iedereen wordt elke dag ouder, maar niet iedereen groeit elke dag terwijl persoonlijke groei de sleutel is voor geluk en succes”

Spreker Christine van Andel

Christine van Andel | Female Leadership Coach & Founder Leading with Impact program

Masterclass: Leiderschap van binnenuit

Met een master in Internationale Bedrijfskunde en meer dan 15 jaar ervaring in Consultancy & Human Resource Management-functies in verschillende organisaties, heeft Christine zich altijd gericht op het menselijke aspect in business.

Ze werkt inmiddels als Female Leadership & Mindset Coach en helpt ambitieuze vrouwen impact te maken door authentiek leiderschap. Ze gelooft dat authenticiteit, zijn wie je bent, kwetsbaar kan zijn en moed vergt, maar het meest waardevol is in leiderschap en dus in business.

Christine is gepassioneerd over leiderschap, mindset, persoonlijke groei en vrouwelijke presence.

Ze houdt ervan om mensen te inspireren en te motiveren om regie te nemen in hun eigen leven en impact te maken.

Sprekers Florens Timmermans

Florens Timmermans  | Bevlogen trainer – De Klantbetekenaars®

Masterclass: Sales vanuit je Hart

Het een doen, zonder het ander te laten. Ofwel; succesvol zijn in wat je doet en tegelijkertijd loyaal blijven aan jezelf en waar jij voor staat. Dat is waar Sales vanuit je Hart voor mij voor staat en waar ik anderen nu inzicht en handvatten voor geef.

Ik Floreer graag, nog liever help ik anderen te Floreren. Door stil te staan bij jouw kernwaarden en handvatten te geven om deze uit te dragen, geloof ik er in dat je met minder energie meer zult bereiken en in jouw ‘happy flow’ terecht komt.

Door te weten waar jij als persoon voor staat en hier naar te gaan handelen kun je invloed aanwenden op jouw eigen geluk.
Geïnspireerd door Confusius: Creëer werk wat bij je past en je hoeft nooit meer te werken!

Spreker Jan-Henk en Sven

Jan-Henk & Sven Bouman | Vader en zijn oudste

Filosofisch gesprek over geluk in business tussen vader en zijn oudste

Jan-Henk en Sven, vader en zijn oudste, benaderen zowel geluk als zaken doen vanuit twee verschillende invalshoeken. De één door een leven lang ondernemerschap en groei, de ander als masterstudent filosofie.

In een open maar kritisch gesprek reflecteren ze filosofisch op inzichten die op de werkvloer zijn opgedaan. Ze proberen dieper te kijken dan alleen maar geluk najagen, en zullen de vraag stellen waarom we denken dat we gelukkig zouden moeten zijn.

Wat is geluk en moet je er naar jagen? Wat als zakelijk geluk niet het antwoord is?

Spreker Carla Jansen van Rosendaal

Carla | Life-Mind Creation Coach

Masterclass: Jouw keuze van gedachten vormt jouw toekomst

Carla is Life-Mind Creation Coach en heeft reeds duizenden mensen begeleidt in het veranderen van hun leven.

Tijdens haar werk als Burn-out Expert (laatste 10 jr), is ze zich in de loop der jaren steeds meer gaan richten op de kracht van de gedachten. Ze realiseerde zich in haar ervaringen met klanten steeds meer, dat we met onze gedachten ons leven zelf creëren. Het zijn niet de omstandigheden of de personen in je leven die dat bepalen, het zijn jouw eigen gedachten hierover. En dat is lang niet altijd op de manier die we willen.

Zelf leeft ze vanuit het principe dat elke situatie of persoon je iets te vertellen heeft. Jij bepaalt of je die les gaat leren en zij jouw leven steeds mooier en fijner gaat maken.

Dit is gebaseerd op het Quantumprincipe: wat je uitzendt is wat je ontvangt, net als een radiozender.

Carla geeft je in haar sessie verschillende inzichten over de invloed van het Quantumprincipe en stress op jouw leven. Daarnaast vertelt ze meer over de enorme voordelen (of: positieve invloed) van deze zeer bijzondere kwantumtechnologie op jouw gezondheid en je bedrijf. Als laatste geeft ze haar beste tips, die jij direct kunt toepassen om zelf een start te maken naar jouw droomleven.

Spreker Celine Lustig

Céline Lustig | Organisatie Happiness Coach | Chief Happiness officer

Masterclass: Zelfzorg en leiderschap

Na 20 jaar bedrijfswereld in internationaal marketingmanagement, getuige te zijn van frustratie van veel verspilde talenten van geweldige mensen als gevolg van wanbeheer of giftige bedrijfsculturen, nam Céline Lustig, een in Nederland woonachtige Franse moeder, een radicale wending in haar carrière. Ze besloot al haar zakelijke en persoonlijke ervaringen te combineren om bedrijven te helpen het welzijn en geluk van hun werknemers op hun strategische agenda te integreren.

Met een unieke mix van leiderschap, mindfulness, positieve psychologie, op wetenschap gebaseerde geluksprincipes en yoga, geeft Céline bedrijfstrainingen over werkgeluk, persoonlijk leiderschap en stressmanagement. Als gecertificeerd International Chief Happiness Officer van de Woohoo Inc. Academy is het de missie van Céline om mensen in staat te stellen hun innerlijke potentie te (her)ontdekken, keuzes te maken door beter voor zichzelf te zorgen en hun geluk op het werk en in het leven in het algemeen te vergroten.

In haar keynote zal Céline de krachtige link tussen zelfzorg en leiderschap met ons delen en hoe het plaatsen van je eigen persoonlijke geluk op de eerste plaats de manier is om meer betrokken en creatiever te worden en uiteindelijk je roeping te vinden zoals zij deed.

Spreker x

Jij of jouw bedrijf hier?

Neem contact op met marco@soundandsolid.com en bespreek de mogelijkheden.

Sprekers

Maak kennis met onze top sprekers.
Ze kunnen niet wachten om met jullie hun verhaal, kennis en ervaring te delen.

Spreker Gary Vaynerchuk

Gary Vaynerchuk | CEO Vaynermedia

Being Human in Business

Gary Vaynerchuk is een serieel ondernemer. Momenteel is hij CEO en medeoprichter van VaynerMedia, een full-service digitaal bureau dat Fortune 500-klanten bedienen. In de afgelopen jaren groeide VaynerMedia van 20 naar meer dan 800 medewerkers. Zij werken in vijf verschillende kantoren over de hele wereld. Gedurende die periode was het behouden van de bedrijfscultuur en een human based bedrijf altijd de eerste prioriteit voor Gary. Hij gelooft dat een sterke interne cultuur de sleutel is tot het succes van een bedrijf.

Eind jaren 90 kreeg Gary bekendheid door het opzetten van één van de eerste e-commerce wijnsites: WineLibrary. De omzet van het familiebedrijf van zijn vader groeide daarvoor van 4 naar 60 miljoen dollar. Naast succesvol zakenman is Gary ook een populaire spreker én een New York Times-bestsellerauteur (vijf keer!). Hij staat op 40 Under 40-lijsten van Crain en Fortune, waar alleen de meest invloedrijke jonge mensen in het bedrijfsleven op staan.

Gary heeft de hoofdrol in DailyVee, een online documentairereeks. Daarin zien kijkers hoe het is om een ​​CEO en publieke figuur te zijn in de huidige digitale wereld. Daarnaast is hij ook de gastheer van #AskGaryVee, een online Q & A-show voor business en advies.

Spreker Claude Silver

Claude Silver | Chief Heart Officer Vaynermedia

Empathie in business

Coachen, teambuilding en het maximaliseren van prestaties. Dat waren slechts enkele vaardigheden die Claude Silver leerde toen ze een surf company in San Francisco leidde. Tegenwoordig zet ze die vaardigheden in een heel andere setting in.

Als Chief Heart Officer van VaynerMedia staat Claude bekend om haar bijzonder menselijke benadering. Ze ontdekt de potentie van werknemers door oprecht verbinding met ze te maken, een werkcultuur te bevorderen waarin iedereen meedoet, doelgerichte teams te versterken en de hele organisatie aan te steken met haar optimisme.

In de dertig jaren durende carrière van Claude had ze diverse leidinggevende posities bij grote reclame- en consultancybureaus.

De kennis en ervaring die ze daar opdeed verwerkt ze in haar keynote. Ze deelt met je hoe verbinding, vertrouwen en empathie bijdragen aan een geweldige bedrijfscultuur, die leidt tot een succesvol bedrijf.

Spreker Marco van Onzen

Marco van Onzen | Co-founder sound & solid

Talkshow – Celebrate Your Happiness

Stressvol werk in de financiële sector, weekenden doorhalen en vakanties doorwerken, tot zonsopgang feesten en maandag nog vermoeider beginnen dan dat hij op vrijdag het kantoor verliet. ‘Liever drinken dan denken’ is zijn motto. Marco leeft een gemiddeld millenniumleven. Ondersteund door geluk shots op korte termijn, zoals tequila. Veel tequila.

Alles verandert in 2017. Marco woont een evenement bij waar Mo Gawdat zijn levensverhaal deelt en is oprecht en diep geïnspireerd door de missie van Mo. De volgende dag begint hij te lezen. Hij verslindt een enorme hoeveelheid boeken over geluk en zijn fascinatie voor dit onderwerp groeit. Dingen beginnen te veranderen in zijn leven. Elke dag zet hij een piepklein stapje. Maar al die stapjes samen maken een enorm verschil.

In 2019 verandert zijn leven opnieuw. Hij ontmoet zijn levens- en businesspartner Sofie Sun, die zijn passie op gebied van geluk deelt. Samen maken ze de wereld een mooiere plek, door zich in te zetten om mensen gelukkiger te maken. Op het werk én privé.

In de talkshow deelt hij, samen met zijn life- en businesspartner Sofie Sun, hun geheimen met jou, zodat jij jouw business kan runnen vanuit authenticiteit, menselijkheid en happiness.

Spreker Yuan Sun

Yuan Sun | Happiness Mentor | Co-founder sound & solid

Talkshow – Celebrate Your Happiness

Yuan Sun (1986-, China) komt in 2007 voor haar studie naar Nederland en daar is ze blijven wonen. Ze studeert aan de Universiteit Leiden en behaalt in 2010 haar masterdiploma in Nederlandse letterkunde. In de afgelopen tien jaar vertaalt ze meer dan 100 boeken van het Nederlands naar het Chinees.

Yuan is gefascineerd door het onderwerp geluk, vooral werkgeluk. Daarom richt ze in 2018 haar eigen bedrijf Build Your Happiness op. Deze duizendpoot werkt ook als organisatiecoach, waarbij ze zich richt op betrokkenheid en werkgeluk. Van 2019 tot 2020 is ze interim Chief Happiness Officer bij ABN AMRO.

Haar missie is om organisaties te helpen een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, zodat iedereen kan zijn wie hij of zij werkelijk is. Volgens haar is dát de basis om gelukkig op je werk te zijn.

In de talkshow deelt ze, samen met haar life- en businesspartner Marco van Onzen, hun geheimen met jou, zodat jij jouw business kan runnen vanuit authenticiteit, menselijkheid en happiness.

Spreker Dennis van Soest

Dennis van Soest | Sales Development Lead & Purpose Officer Oracle Corporation EMEA

Zingeving in business

Dennis van Soest heeft een passie voor alles wat te maken heeft met verkoop, leiderschap en medewerkersbetrokkenheid. Elke dag helpt hij mensen om zichzelf uit te dagen, zodat ze een nóg zinvoller leven leiden.

Dennis is verkoop-, leiderschaps- en life coach en hij werkt als Sales & Leadership Development Leader voor Oracle Corporation EMEA. Vanuit zijn eigen bedrijf Tristate Coaching geeft hij individuele coaching op gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Hij coacht ook bedrijven bij bedrijfsgroei, door middel van medewerkersbetrokkenheid en leiderschapsontwikkeling.

Gedurende zijn loopbaan deed Dennis veel ervaring op in verkoop-, bedrijfsontwikkeling- en leiderschapsrollen bij bedrijven als HP, Stk en Sun en Oracle. Hij houdt ervan om te delen, betrokken te zijn, te spreken en een leven lang te leren.

In zijn keynote vertelt Dennis je hoe je meer omzet kunt maken vanuit zingeving, terwijl je bedrijf op een duurzame manier blijft groeien.

Spreker Wencke Ester Lorber

Wencke Ester-Lorber | Commercial Director Great Place To Work

Vertrouwen in business

Wencke bekleedde eerst verschillende commerciële functies bij diverse mediabedrijven. Nu is ze Commercieel Directeur van Great Place To Work.

Het creëren van psychologische veiligheid op de werkvloer is één van de belangrijkste taken van een werkgever. Daarvan is Wencke overtuigd. Het resultaat is dat iedereen binnen de organisatie zichzelf kan zijn. Ongeacht kleur, geslacht of rol. En dat ze alleen dán kunnen bijdragen aan het succes van de organisatie. Om dit resultaat te bereiken heb je een stevig fundament van vertrouwen nodig.

Wencke praat graag met organisaties die met gepassioneerde medewerkers willen werken. En die verhalen deelt ze graag met je. Je leert van haar hoe vertrouwen in de praktijk werkt, op basis van haar ervaringen in de meest optimale werkculturen. En ze onthult het geheim van de meest succesvolle bedrijven die deze culturen creëren én behouden.

Spreker Gerrit Brouwer

Gerrit Brouwer | Medeoprichter & voormalig CEO Appical

Kwetsbaarheid & veerkracht in business

Gerrit Brouwer was tot kortgeleden cultuurexpert en Chief Growth Officer van CompanyMatch, een aanbieder van recruitmenttechnologie en marktleider in het beoordelen van cultuuradditieven. Met zijn positieve mindset, gedrevenheid en vermogen om teams te voeden en te leiden was Gerrit verantwoordelijk voor de verdere groei en uitbreiding van CompanyMatch naar de EU en de buitenlandse markt.

Gerrit heeft een afwisselende carrière, met zijn dienst bij de Royal Marines en carrière bij toonaangevende bedrijven zoals Royal Dutch Shell en Rabobank. Na zijn bedrijfscarrière verdiepte hij zich in HR-tech en was hij actief betrokken bij een aantal startups. Hij was de medeoprichter en CEO van Appical, een pre- en onboarding-app, die een absolute gamechanger in de HR-wereld werd.

Als gepassioneerde schrijver schrijft Gerrit ook over de ‘kritieke momenten van mislukking in het leven’, waarbij hij angst, tegenslagen en teleurstelling ‘omtovert’ in geluk. En of dat niet genoeg is, is hij ook nog adjunct-hoogleraar. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag met jonge aspirant-ondernemers van de Stenden Hogeschool.

En natuurlijk ook met jou. In zijn keynote vertelt Gerrit hoe kwetsbaarheid en veerkracht bijdraagt ​​aan een geweldige bedrijfscultuur, je branding en een succesvol bedrijf.

Spreker Nancy Beers

Nancy Beers | Founder Happy Game Changers

Spelen in business

Nancy Beers staat bekend als de Happy Scrum Master. En eindelijk heeft ze ontdekt wat ze wil zijn nu ze groot is. Met een achtergrond in de IT, het lesgeven, de muziek, gamification en alles rondom Agile is ze een alleskunner geworden, die innovatie aanwakkert, creativiteit stimuleert en die houdt van een beetje gekkigheid. En wij houden van haar.

Nancy’s missie: verander de wereld, één spel tegelijk.

In haar play sessie neemt Nancy je mee om de kracht van spelen te ervaren.

Wat je kunt verwachten: veel energie en spelvormen die je morgen al in de praktijk kan toepassen. Gebruik ze bijvoorbeeld om meer fysieke ervaringen te creëren tijdens je volgende online vergadering met je collega’s, klanten en/of samenwerkingspartners.

Let’s do it! Play hard, play hard!

Spreker David Chislett

David Chislett | Chief Activator

Energizer in business

Hij is geboren in Engeland en getogen in Zuid-Afrika. Nu woont hij in Nederland. Overal en nergens is zijn thuis.

David is een gepubliceerde auteur, dichter, muzikant en artiest. Daarnaast is David al ruim 25 jaar ondernemer, creativiteit is hetgeen dat al zijn werk met elkaar verbindt.

David weet dat creatieve mensen betere probleemoplossers zijn, waardoor ze productiever, effectiever en meer betrokken worden. Kortom, creativiteit helpt ons om de beste versie van onszelf naar boven te halen. Daarom is hij gepassioneerd om individuen, teams en bedrijven te helpen, door middel van het inzetten van hun creativiteit, op een pragmatische en praktische manier.

Hij is altijd nieuwsgierig en stelt graag vragen die met ‘waarom’ en ‘hoe’ beginnen? Dankzij zijn carrière en levenservaring wil David niets anders dan verschillende werelden met elkaar verbinden.

Buffi Dubermans

Buffi Duberman | English communication coach

Our wonderful host

Buffi Duberman is de Personal English Coach van artiesten als Wouter Hamel, Racoon, Jacqueline Govaert, Tim Knol en Within Temptation. Daarnaast staan er diverse topacteurs, politici en CEO’s in haar klantenportfolio. Ook is ze een officiële TEDx-sprekercoach. Buffi’s missie is om ervoor te zorgen dat niemand ooit weer zegt: ”I feel myself at home”.

Buffi is in New York geboren. In 1991 verhuist ze voor de liefde naar Den Bosch. Daar werkt ze de afgelopen 25 jaar met hart en ziel aan het verbeteren en veranderen van de manier waarop Nederlanders Engels leren. En nu is ze de bekendste coach Engels van Nederland.

Buffi’s passie, eerlijkheid en humor komen tot uiting in alles wat ze doet. Ze is een rulebreaker, een gamechanger en een communicatiefee die je laat schateren, keihard laat werken, heel veel leert en die je huiswerk geeft met een knuffel!

Exclusieve masterclasses

Speciaal voor interactieve en VIP ticket houders.
Toegang tot 10 exclusieve masterclasses.

Bruce Daisley

Bruce Daisley | voormalig Vice President | Twitter EMEA

Keynote: Herontdek het plezier in je werk.

Bruce is een bestsellerauteur en technologieleider uit het Verenigde Koninkrijk. Hij wordt beschouwd als één van de meest gerespecteerde opinieleiders op het gebied van werkcultuur en de toekomst van werk. Zijn publicaties verschenen in de Washington Post, Harvard Business Review, Wall Street Journal en The Guardian.

Zijn boek The Joy of Work is de bestverkochte hardback van 2019 in het Verenigd Koninkrijk. Deze internationale bestseller is bovendien in 14 talen vertaald. Eerder runt Bruce meer dan een decennium Twitter en YouTube (bij Google) voor Europa. Toen hij Twitter verliet, was hij de hoogste leider van Twitter buiten de VS.

Bruce is ook de host van de Apple # 1 Business Chart-podcast Eat Sleep Work Repeat over werkcultuur. Momenteel besteedt hij zijn tijd aan de toekomst van de cultuur op de werkvloer.

In zijn masterclass deelt Bruce Daisley enkele lessen uit de meest optimale werkculturen met je. Hij onthult het geheim hoe de meest succesvolle bedrijven die culturen behouden. Zelfs zonder kantoor.

Spreker Simone Heijhoff

Simone Heijhoff | Corporate Mindfulness and Emotional Intelligence Trainer & Consultant

Masterclass: People skills for life and business

Simone heeft een zakelijke achtergrond met 15 jaar in commerciële, strategische en leidinggevende functies. Na een persoonlijk keerpunt in haar leven startte ze haar eigen bedrijf waarin ze mindfulness, emotionele intelligentie en (persoonlijk) leiderschap doceerde aan leiders, professionals en ondernemers.

Ze is gepassioneerd door mensenvaardigheden en gelooft dat authentieke leiders en toekomstgerichte organisaties een groot verschil zullen maken in de belangrijke tijden waarin we nu leven.

Haar studies omvatten onder meer certificering in ‘The Search Inside Yourself’ -programma, een programma voor emotionele intelligentie dat werd geboren bij Google en docent werd in de Wim Hof-methode (The Iceman).

Als een sterk gelovige dat het allemaal van binnenuit begint, zal ze het belang van zelfbewustzijn en het creëren van verbinding benadrukken als belangrijke fundamentele vaardigheden van mensen voor het leven en het bedrijfsleven. Ze zal zeer praktische tips en oefeningen delen die meer menselijkheid in ons leven en werk brengen.

Spreker Nic Marks

Nic Marks | Founder & CEO Friday Pulse

Masterclass: De impact van de pandemie op het werkgeluk

Nic werd ooit omschreven als een ‘statisticus met een ziel‘ vanwege zijn ongebruikelijke combinatie van ‘harde’ statistische vaardigheden en ‘zachte’ mensenvaardigheden.

Hij werkt al meer dan 25 jaar op het gebied van geluk, welzijn en kwaliteit van leven met een bijzondere nadruk op meten en het creëren van positieve verandering.

In 2008 creëerden Nic en zijn collega’s de Five Ways to Wellbeing voor het Britse overheidsbureau voor wetenschap. Ontworpen om het mentale gezondheidsequivalent te zijn van vijf groenten en fruit per dag. Op grote schaal word het gebruikt in de UK en wereldwijd als kader voor het bevorderen van positieve mentale gezondheid.

in 2010 gaf hij een TED-talk over zijn werk, die nu meer dan 2,5 miljoen keer is bekeken.

Nic past zijn creatieve denkwijze sinds 2012 toe binnen organisaties. Hij is de oprichter van Friday Pulse en heeft met meer dan 1.000 organisaties en teams gewerkt om hun werkgeluk te meten en te verbeteren.

Spreker Bwerani

Bwerani Alvares | Founder & CEO Motivated Minds

Masterclass: The three pillars of happiness at work – and how to apply

Bwerani heeft in de afgelopen 5 jaar bij diverse organisaties gewerkt als coach en heeft in 2019 het coachbureau en platform Motivated Minds opgericht. Bovendien is hij de bedenker van het Workfulness Model waarmee hij en zijn team organisaties helpen een gezond bedrijfsklimaat te ontwikkelen.

In 2013 verloor Bwerani een van zijn beste vrienden. Dit zette te transformatie van marketingmanager naar coach in gang. Ook al was het een mooi en intiem afscheid, de vraag wat geluk en succes werkelijk is bleef door de situatie onbeantwoord. Na dit verlies is Bwerani zich gaan verdiepen in wat de elementen van een gelukkig en succesvol (werk)leven zijn. Na de oprichting van Motivated Minds creëerde Bwerani het AIPI Accountability en Workfulness Model om organisaties te helpen dit in kaart te brengen en daarmee gezondere en gelukkigere werkomgevingen te creëren.

Als gecertificeerd NLP coach, trainer en keynote spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, emotie en succes helpt Bwerani voornamelijk bij het behalen van werk/teamdoelstellingen (agile werken), bij het versterken en/of ontwikkelen van talenten en leidinggevende vaardigheden, het aanwakkeren van persoonlijk leiderschap op de werkvloer, en thema’s zoals accountabillity en diversiteit & inclusiviteit.

Favoriete quote: “Iedereen wordt elke dag ouder, maar niet iedereen groeit elke dag terwijl persoonlijke groei de sleutel is voor geluk en succes”

Spreker Christine van Andel

Christine van Andel | Female Leadership Coach & Founder Leading with Impact program

Masterclass: Leiderschap van binnenuit

Met een master in Internationale Bedrijfskunde en meer dan 15 jaar ervaring in Consultancy & Human Resource Management-functies in verschillende organisaties, heeft Christine zich altijd gericht op het menselijke aspect in business.

Ze werkt inmiddels als Female Leadership & Mindset Coach en helpt ambitieuze vrouwen impact te maken door authentiek leiderschap. Ze gelooft dat authenticiteit, zijn wie je bent, kwetsbaar kan zijn en moed vergt, maar het meest waardevol is in leiderschap en dus in business.

Christine is gepassioneerd over leiderschap, mindset, persoonlijke groei en vrouwelijke presence.

Ze houdt ervan om mensen te inspireren en te motiveren om regie te nemen in hun eigen leven en impact te maken.

Sprekers Florens Timmermans

Florens Timmermans  | Bevlogen trainer – De Klantbetekenaars®

Masterclass: Sales vanuit je Hart

Het een doen, zonder het ander te laten. Ofwel; succesvol zijn in wat je doet en tegelijkertijd loyaal blijven aan jezelf en waar jij voor staat. Dat is waar Sales vanuit je Hart voor mij voor staat en waar ik anderen nu inzicht en handvatten voor geef.

Ik Floreer graag, nog liever help ik anderen te Floreren. Door stil te staan bij jouw kernwaarden en handvatten te geven om deze uit te dragen, geloof ik er in dat je met minder energie meer zult bereiken en in jouw ‘happy flow’ terecht komt.

Door te weten waar jij als persoon voor staat en hier naar te gaan handelen kun je invloed aanwenden op jouw eigen geluk.
Geïnspireerd door Confusius: Creëer werk wat bij je past en je hoeft nooit meer te werken!

Spreker Jan-Henk en Sven

Jan-Henk & Sven Bouman | Vader en zijn oudste

Filosofisch gesprek over geluk in business tussen vader en zijn oudste

Jan-Henk en Sven, vader en zijn oudste, benaderen zowel geluk als zaken doen vanuit twee verschillende invalshoeken. De één door een leven lang ondernemerschap en groei, de ander als masterstudent filosofie.

In een open maar kritisch gesprek reflecteren ze filosofisch op inzichten die op de werkvloer zijn opgedaan. Ze proberen dieper te kijken dan alleen maar geluk najagen, en zullen de vraag stellen waarom we denken dat we gelukkig zouden moeten zijn.

Wat is geluk en moet je er naar jagen? Wat als zakelijk geluk niet het antwoord is?

Spreker Carla Jansen van Rosendaal

Carla | Life-Mind Creation Coach

Masterclass: Jouw keuze van gedachten vormt jouw toekomst

Carla is Life-Mind Creation Coach en heeft reeds duizenden mensen begeleidt in het veranderen van hun leven.

Tijdens haar werk als Burn-out Expert (laatste 10 jr), is ze zich in de loop der jaren steeds meer gaan richten op de kracht van de gedachten. Ze realiseerde zich in haar ervaringen met klanten steeds meer, dat we met onze gedachten ons leven zelf creëren. Het zijn niet de omstandigheden of de personen in je leven die dat bepalen, het zijn jouw eigen gedachten hierover. En dat is lang niet altijd op de manier die we willen.

Zelf leeft ze vanuit het principe dat elke situatie of persoon je iets te vertellen heeft. Jij bepaalt of je die les gaat leren en zij jouw leven steeds mooier en fijner gaat maken.

Dit is gebaseerd op het Quantumprincipe: wat je uitzendt is wat je ontvangt, net als een radiozender.

Carla geeft je in haar sessie verschillende inzichten over de invloed van het Quantumprincipe en stress op jouw leven. Daarnaast vertelt ze meer over de enorme voordelen (of: positieve invloed) van deze zeer bijzondere kwantumtechnologie op jouw gezondheid en je bedrijf. Als laatste geeft ze haar beste tips, die jij direct kunt toepassen om zelf een start te maken naar jouw droomleven.

Spreker x

Jij of jouw bedrijf hier?

Neem contact op met marco@soundandsolid.com en bespreek de mogelijkheden.

Over Celebrate Your Happiness

Dit event is voor people-driven organisaties, people & culture leiders, (senior) leiders en HR professionals die uitdagingen ervaren op deze gebieden:

 • Hoe gaan organisaties om met het terugkeren naar het kantoor?
 • Hoe houd je medewerkers en klanten betrokken bij je bedrijf op afstand?
 • Hoe motiveer je medewerkers op afstand?
 • Wat voor leiderschap vraagt het nieuwe normaal?
 • Hoe stimuleer je een positieve werkcultuur?
 • Hoe behoud je medewerkers nu je ze minder vaak ziet?
 • Hoe bind je nieuwe medewerkers in het hybride werken tijdperk?
 • En nog veel meer..

Onze sprekers zorgen ervoor dat jij antwoord krijgt op deze vragen!

Wat krijg je?

 • Tips en handvatten om meteen toe te passen in de praktijk
 • Best practices waaruit je inspiraties haalt voor je eigen organisatie
 • Nieuwe en verfrissende ideeën
 • Tools om je medewerkers en klanten betrokken te houden bij je organisatie
 • Meer bewustwording en draagvlak om een people-driven organisatie verder op te bouwen
 • Een superleuke dag op 19-11-2021
Claim je ticket